BLOGISTAKIRJOITTAJASTA

Hei ja kiitos mielenkiinnostasi blogiani kohtaan!

Olen 25v kiinaintoilija Tampereelta ja entinen Pekingin väliaikaisasukki.

Rakkauteni kiinalaista kulttuuria kohtaan syttyi nähtyäni noin kuusivuotiaana elokuvateatterissa ihka ensimmäisen elokuvani, joka sattui olemaan Disneyn Mulan.

Sen jälkeen olen viettänyt useita vuosia opiskelemalla kiinaa itsenäisesti sekä tutustumalla kiinalaiseen kulttuuriin kirjallisuuden, musiikin, elokuvien ja monen muun kanavan kautta.
BLOGISTA


Suhteeni Kiinaan on monimuotoinen. Maa jo itsessään on itsensä vastakohta ja näin ollen erittäin mielenkiintoinen, sekä laaja aihe.

Idea blogiin ja sen nimeen syntyi kun päätin siirtää vanhan matkablogini uudelle alustalle tänne bloggeriin, mutta halusin luoda samalla jotain pysyvämpää: oman tilan kulttuuriharrastukselleni.
Halusin blogin, joka ei ole sidottu vain matkustamiseen, vaan jonne voin palata pohdiskelemaan kiinailmiöitä tai fiilistelemään jotain keskeistä Kiinaan liittyvää teemaa.

Nimi "Ihana, kamala Kiina" kuvastaa mielestäni vastakohtien Kiinaa sekä kertoo loputtomasta viha-rakkaussuhteestamme, joka ei ole vielä 13 vuodenkaan intoilun jälkeen päättynyt.

Tämä blogi sisältää niin matkapäiväkirjan, matkavinkkejä sekä pohdintoja kiinalaisesta kulttuurista, mutta toisaalta blogi voisi olla myös valokuvablogi, materialismin blogialttari tai ylistys länsimaiselle kulttuurille. Päätä sinä.
TEKNISET JUTUT

Pääasiallinen bloggausväline: Mac & puhelin (Android)
Kamera: Nikon 1 S2, kännykkäkamera
Kuvien editointi: Photoshop, Photoshop Express puhelimelle
HTML: Ihan ite tein :)

Kaikki blogin kuvat ovat itse ottamiani ellei toisin mainita. Ethän käytä blogin kuvia ilman lupaa!

©2017 ihanakamalakiina.blogspot.fi | Salla Wa | Do not copy any of my images without permission and full credits!